Lauritsalan ekavauvakerho

Lauritsalan seurakuntakoti

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.

Ekavauvakerho on paikka, jossa vasta vanhemmiksi tulleet voivat vaihtaa kuulumisia mieltä askarruttavista asioista, jakaa kokemuksia sekä iloita yhdessä vauvoista ja vanhemmuudesta. Kerhossa on mukavaa ohjelmaa yhdessä vauvojen kanssa.

Kerhossa koetaan yhdessä peinokaisen kanssa kirkkovuoden tärkeitä hetkiä ja opetellaan tuntemaan Jumalaa rakastavana Taivaan Isänä. Jumalan silmissä pienikin on arvokas ja tärkeä.

Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton.

Koulukatu 10:n ekavauvakerho

Koulukatu 10:n taaperokerho

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Koulukatu 10:n ekavauvakerho