Urut soi

Urut soi Joutsenon kirkko

Päivi Pylvänäinen, sopraano ja Laura Kivikoski, piano ja urut

Laulaja ja näyttelijä, sopraano Päivi Pylvänäisen Levolle laskeun, Luojani -kirkkokonserttikiertue konsertti kuullaan Joutsenon kirkossa sunnuntaina 7.10.2018 klo 18. Konsertissa Pylvänäinen esiintyy yhdessä säestäjänsä Laura Kivikosken kanssa.

Pylvänäinen käy tunnelmallisessa ja henkilökohtaisessa konsertissaan läpi omaa elämäänsä tästä päivästä lapsuuteen. Sillä matkalla, kuten suurella osalla suomalaisista, kirkko ja seurakunta kulkevat melkein aina jollain tavalla vierellä. Elämäntarinan pysähdyspaikkoina on tällä kertaa tutut virret ja hengelliset laulut.

"Lapsena äiti aina lauloi samaa tuttua virttä. Nyt huomaan laulavani omille lapsilleni samaa laulua. Tuntuu turvalliselta, että arjen keskeltä löytää pieniä asioita, perinteitä, joihin voi hyvällä mielellä tukeutua. Näistä kokemuksista rakentuu tämä konsertti." kertoo Päivi Pylvänäinen.

Pylvänäinen toivottaa kaikki tervetulleeksi konserttiin. ”Luvassa on monipuolinen ja musiikillisesti hieman yllättäväkin kokonaisuus.” solisti lupaa.

Päivi Pylvänäinen teki vaikuttavan roolityön viime vuonna kantaesitetyssä Ilkka Kuusiston Aino Ackté -oopperassa, jossa hän lauloi nimiroolin. Roolisuorituksestaan hän sai erinomaisia arvosteluita. Elokuussa hän esiintyi Jyväskylä Sinfonian solistina EloJubilee-festivaalilla Olavinlinnassa, Savolinnassa. Ensi vuonna Pylvänäistä kuullaan muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlilla Sevillan parturi -oopperassa.

Pylvänäisen monipuolinen työura sisältää ooppera-, operetti- ja teatterirooleja sekä konsertti- ja kirkkomusiikkiteosten solistitehtävia ja soolokonsertteja.

Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelma maksaa 10 euroa.

Joutsenon seurakunta
Penttiläntie 5