Kastepäivä

Kastepäivä Lauritsalan kirkko

Lappeenrannan seurakuntien järjestämä kastepäivä kaikille kastamattomille 0-14-vuotiaille Lauritsalassa la 22.9.2018.

Suojaan ja yhteyteen!

Lauritsalan kirkolla järjestetään la 22.9.2018 klo 12-18 kastepäivä, joka on tarkoitettu kaikille 0-14-vuotiaille, joita ei ole aiemmin kastettu.

Jokainen kaste on oma tilaisuutensa, kastepaikkoina kirkkosali ja seurakuntakodin pieni sali. Kastepäivä on helppo ja juhlava vaihtoehto ristiäisten järjestämiseen - seurakunnat tarjoavat kakkukahvit kaikille kastepäivään osallistuville!

Kastettavan huoltajista vähintään toisen on oltava evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja lisäksi tarvitaan kaksi kirkkoon kuuluvaa kummia.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

pastori Jaana Pussinen

Ilmoittautumiset: Anja Kukkonen

Kuva: Sanna Krook

Sammonlahden seurakunta

Kappalainen, Lauritsalan seurakunta
Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1
53300 Lappeenranta
Toimistosihteeri
Keskusrekisteri
Kirkkokatu 10 B
53100 Lappeenranta

Luukaskuoro

Luukaskuoro on Lauritsalan seurakunnan kuoro, jossa laulamisen riemu ja halu oppia laulamaan hyvin yhdessä kantavat eteenpäin. Sinäkin olet tervetullut!