Lasse Heikkilä: Suomalainen messu

Lasse Heikkilä: Suomalainen messu

Lappeenrannan kesäteatteri, Kristiinankatu 2 b, 53100

Suomalainen messu on jumalanpalvelus, jossa kiitetään isänmaasta sävelin sanoin ja liikkein.

Lasse Heikkilän säveltämä Suomalainen messu on jumalanpalvelus, jossa kiitetään isänmaasta, sen kauniista luonnosta, isien työstä ja Jumalan johdatuksesta. Messussa lauletaan yhdesä lauluja kuoron ja soitinryhmän kanssa. Tanssit on valmistanut Nuorisoseura Rajan Nuorten kansanatanssiryhmät Kimara ja Kimurantti ohjaajansa Merja Skytän kanssa. Musiikista vastaa Sammonlahden seurakunnan Heijastus-kuoro ja nuoret, sekä soitinyhtye kanttori Anu Piutula-Heinonkosken johdolla. Liturgina toimii pastori Risto Herranen ja saarnan pitää Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen.

Sammonlahden seurakunta
Hietakallionkatu 7
53850 Lappeenranta

Heijastus-kuoro

Heijastus on kuoro nuorille aikuisille. Kuorossa lauletaan moniääniäänistä hengellistä musiikkia virsistä gospeliin jne.