1. adventtisunnuntain perhemessu ja adventtitapahtuma

1. adventtisunnuntain perhemessu ja adventtitapahtuma Lauritsalan kirkko

Tervetuloa yhteiseen perhemessuun ja perinteiseen adventtitapahtumaan Lauritsalaan!

Klo 10 yhteinen messu kirkossa, lastenohjaajat ja tyttöleiriläiset avustavat, lit. Jaana Pussinen, kanttori Timo Lampinen.

Messun jälkeen perinteinen adventtitapahtuma seurakuntakodilla ja kirkon pihalla. Toimintapisteitä, joulupuuroa, myyjäiset.

Adventtitapahtuman päättää Pekka Laukkarinen Trion Joulun tähti -konsertti kirkossa!

Lauritsalan seurakunta

Kappalainen, Lauritsalan seurakunta
Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1
53300 Lappeenranta

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Koulukatu 10:n taaperokerho

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Koulukatu 10:n ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.

Keskuspappila, Penttiläntie 7, 54100 Joutseno

Keskuspappilan perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.