Lapsikuoron konsertti

Lappeen kirkko

Lapsikuoro Istok Pietarin musiikkikoulusta.

Lapsikuoro "Istok"( suom."Alkulähde") Pietarista esittää kuoromusiikkia. Ohjelmassa on vanhaa ja uutta kirkkomusiikkia Euroopasta ja Venäjältä.
Kuoro edustaa musiikkikoulua, jossa lapset opiskelee pianon- ja viulunsoittoa, säveltapailua, musiikkihistoriaa, ja yksinlaulua. Pää-aineena kaikilla on kuorolaulua. Kuorossa laulaa  9-16 v.lapsia ja nuoria. Vuonna 2016 kuoro on osallistunut yhdessä Mariinski-teatterin kanssa Karl Orfin oopperaan "Karmina Burana"." Istok " on osallistunut eri maiden musiikkifestivaaleihin ja on tehnyt konserttimatkoja Venäjällä, Suomessa, Ranskassa, Italiassa, Itävallassa, Unkarissa, ja Irlannissa . Viime vuonna kuoro on pitänyt omaa konserttia Riian Tuomiokirkossa (Rigas Doms) Latviassa ja Uspenski Katedraalissa Helsingissä.

Kanttori, varhaisiän musiikkikasvatus
Seurakuntatyön erityispalvelut
Valtakatu 38
53100 Lappeenranta

Sammonlahden seurakunnan lapsikuoro

Lapsikuoro on kouluikäisten kuoro, jossa lauletaan, etsitään yhteistä säveltä ja rytmiä ja tietysti esiinnytään. Kuoro harjoittelee torstaisin klo 16.30-17.15 Sammonlahden kirkon 2.kerroksessa.