Samassa veneessä

Samassa veneessä Lappeenrannan seurakuntakeskus

Mietittekö parisuhdeleirille lähtemistä? Olisiko se hyvä juttu ja mitä siellä tapahtuu?

Kysymykseen tietoa tarjoaa Välähdyksiä parisuhteesta -iltapävä Lappeenrannan seurakuntakeskuksessa 5.11. klo 12.15-13.30, Koulukatu 10.

Samassa Veneessä -työssä mukana olevat pariskunnat kertovat omista leirikokemuksistaan. Leirille lähtöä ovat huumorin pilkkeellä pohtimassa myös Unelma ja Tenho Hurmio. Riitta ja Juha Hämäläinen lausuvat runojaan elämän rosoista ja sitoutumisen siunauksesta. Juontajana avioparityön pastori Terhi Ruokonen-Jalo. Tervetuloa mukaan!

Sammonlahden seurakuntakeskus

Vapaaehtoistyön kahvikeskustelu

Nyt on tilaisuus pohtia vapaaehtoistyöhön liittyviä kysymyksiä ja ajatuksia, kun tapaamme kahvikupin ääressä kirkolla takkahuoneessa (2.krs).

Saarenkatu 3, kerhohuone, Kivisalmessa

Eläkeläisten kerho

Tule mukaan eläkeläisten toimintaan Kivisalmessa!

Sammonlahden seurakuntakeskus

Solina-kerho

Kerho on sammonlahtelaisille aikuisille hyvä mahdollisuus ajanviettoon, mielenkiintoisten ihmisten tapaamiseen, päiväkahvin nauttimiseen seurassa sekä vaihteleviin ohjelmasisältöihin osallistumiseen.