Messu, Reformaatio-merkkivuoden Lauritsalan päätösmessu

Lauritsalan kirkko

Messu toteutetaan nojatuolikirkkona. Mukana ihmisen hädästä, lähimmäisen rakkaudesta ja reformaatiosta juttelemassa diakonissat Maria Repo ja Tuija Tiainen.

Reformaation 500 v. -merkkivuoden päätösmessu.

Messun toimittavat pastori Jaana Pussinen ja kanttori Maria Kuusiniemi. Mukana myös Vesa Tuovinen, trumpetti.

Messussa diakonissa Tuija Tiaisen virkaan siunaaminen.

Rukouspalvelua messun jälkeen kirkossa ja Tuija Tiaisen juhlakahvit seurakuntakodissa. Tervetuloa toivottamaan Tuija Tiainen tervetulleeksi Lauritsalaan!

Lauritsalan seurakunta

Lauritsalan kirkko

Viikkomessu

Laulamme kauneimpia joululauluja

Pikkuväen joulukirkko

Jouluinen muskarikirkko perheen pinimmille ja isommillekin. Laulamme, liikumme, soitamme ja kuuntelemme joulua sanan ja musiikin avulla. Jatkot kirkon alasalissa.

Lauritsalan seurakuntakoti

Luukaskuoro

Luukaskuoro on Lauritsalan seurakunnan kuoro, jossa laulamisen riemu ja halu oppia laulamaan hyvin yhdessä kantavat eteenpäin. Sinäkin olet tervetullut!