Luukaskuoro

Luukaskuoro Lauritsalan seurakuntakoti

Kuoro nuorille ja aikuisille. Tervetuloa kaikki uudet laulajat!

Luukaskuoro on nuorten ja aikuisten kuoro, jonne ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet. Kuoron ohjelmisto koostuu erityylisitä kuorolauluista aina gospelista perinteiseeen virsilauluun. Kuoro esiintyy säännöllisesti Lauritsalan seurakunnan jumalanpalveluksissa sekä pitää vuosittain konsertteja.Kuoroon ei ole koelauluja, vaan jokainen voi tulla kokeilemaan kuoroa omalla laulutaidollaan. Kuoroon toivotetaan tervetulleiksi sekä pidemällä olevat laulajat kuin aloittelijatkin.

Kuoroa johtaa kanttori Timo Lampinen

040 3126 410 timo.lampinen@evl.fi

Lauritsalan seurakunta

Kanttori, Lauritsalan seurakunta
Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1
53300 Lappeenranta

Sammonlahden seurakunnan lapsikuoro

Lapsikuoro on kouluikäisten kuoro, jossa lauletaan, etsitään yhteistä säveltä ja rytmiä ja tietysti esiinnytään. Kuoro harjoittelee torstaisin klo 16.30-17.15 Sammonlahden kirkon 2.kerroksessa.

Sammonlahden seurakunnan Pikkukuoro

Pikkukuoro on kuoro 4-7-vuotiaille. Pikkukuorossa etsitään omaa lauluääntä, opetellaan yhteistä rytmiä, leikitään ja tietysti esiinnytään.

Heijastus-kuoro

Heijastus on kuoro nuorille aikuisille. Kuorossa lauletaan moniääniäänistä hengellistä musiikkia virsistä gospeliin jne.