Perheneuvonta Lappeenrannan ev.lut. seurakunnissa

Ajankohtaista

Perheasiain neuvottelukeskus täyttää 50 vuotta. Sen kunniaksi järjestämme su 1.9.2019 perhemessun Lappeenrannan kirkossa klo 10.

Messun liturgina toimii pastori Reetta Karjalainen, saarna johtava perheneuvoja, rovasti Pirkko Varis, kanttorina Seija Tapanainen ja Marjo-Riitta Lehtonen. Perheneuvoja Tuija Kuukan tehtävään siunaaminen. Saarnan aikana muskaripyhäkoulu Marjo-Riitta Lehtosen vetämänä.

Messun jälkeen muistelua ja kirkkokahvit kirkon alasalissa.

Mikäli haluat muistaa 50-vuotiasta, tuo villasukat (kaiken kokoisia tarvitaan). Sukkaan voit sujauttaa muistosi tai tervehdyksesi perheneuvonnalle.

Messun ohjelma (pdf) >

Ilta Saimaalla

la 14.9. kello 19–21
Tule viettämään iltaa puolisosi kanssa Saimaan risteilylle. Ohjelmassa romanttista musiikia ja pientä naposteltavaa. Esiintyjänä trubaduuri Heidi Harju. Lähtö Lappeenrannan satamasta Heidi-aluksella kello 19. Risteilyn hinta 30 € / pari (sis. ohjelman ja naposteltavat). Maksu käteisellä laivalla.

Ilmoittautuminen viim. ti 10.9. os. liisa.hovi@evl.fi tai p. 040 3126 208 klo 9–16 välillä. Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pariskuntaa. Tervetuloa!

Parisuhdetyö kuuluu seurakunnan alaiseen toimintaan. Tämä tilaisuus rakentuu kuitenkin parisuhteen teemojen ympärille ja sopii kaikille parisuhteessa oleville.

Tulevia parisuhdetyön tapahtumia:

La 19.10. klo 18–21 Kynttiläillallinen
Pe–su 22.–24.11. Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssi
Pe–su 3.–5.1.2020 Parisuhdeleiri

Tapahtumista lisätietoa lähempänä ajankohtaa.