RYHMÄT SYYSKAUDELLA 2020

Koronaviruksesta johtuen ilmoittaudu ryhmään aikuisen tiedoilla, ei lapsi/lapset. Ryhmän peruuntuminen tai muu tärkeä tieto saavuttaa näin parhaiten oikean kohteen ensisijaisesti sähköpostitse. Henkilötunnus tarvitaan henkilörekisteriselosteeseen.  Ilmoittautumista käytetään ainoastaan kirkkomuskaritoiminnan yhteyden pitoon mikäli tulee poikkeuksia. Kertailmoittautuminen riittää koko syyskaudeksi 2020.

Muskarit ovat ilmaisia ja kaikki halukkaat mahtuvat ryhmiin. Ilmoittautuminen on käynnissä koko poikkeusajan. Mukaan voi ilmoittautua ja tulla kesken syyskautta.

Jokaisella ryhmälle on varattu omat alustat ja soittimet, emme käytä päivän aikana samoja uudestaan. Huomioimme turvavälit ja tilojen siivousta on tehostettu. Tulethan terveenä.

Itsenäisesti ilman omaa aikuista:

Tiistaisin Sammonlahden kirkolla, Hietakallionkatu 7

Torstaisin Karhuvuoren srk-kodilla, Karhuvuorenkatu 19

Ryhmät oman aikuisen kanssa:

Maanantaisin Joutsenon srk-keskus, Penttiläntie 5

Tiistaisin Lauritsalan srk-koti, Kauppalankatu 1

Keskiviikkoisin Lappeenrannan kirkolla, Mannerheiminkatu 1

Torstaisin Karhuvuoren srk-kodilla, Karhuvuorenkatu 19

Perjantaisin Sammonlahden kirkolla, Hietakallionkatu 7

Mikäli verkkoilmoittautumisen kanssa on ongelmia, voit ilmoittautua myös puhelimitse: 040 3126 868

Kanttori, varhaisiän musiikkikasvatus
Seurakuntatyön erityispalvelut