PERHERETKI TYKKIMÄELLE 18.5. 2019

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT! Ilmoittatuneille on lähetetty retkikirje sähköpostilla. Peruutuspaikkoja voi tiedustella Kirsiltä. Jo perinteinen Tykkimäen perheretki on tänä vuonna lauantaina 18.5. Retki on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Retkellä on kaikilla alle 15-vuotiailla oltava mukana täysi-ikäinen huoltaja, joka voi olla vanhempien lisäksi vaikkapa mummi, kummi tai naapuri.

Hinnat:

30€/ yli 120cm

24€/ alle 120cm

Sisältää matkat ja rannekkeen.

Aikuiset pääsevät sisään huvipuistoon ilmaiseksi. Alle 90cm pituiset lapset pääsevät laitteisiin ilmaiseksi maksavan huoltajan kanssa. Eli siis aikuiset ilman ranneketta ja perheen pienimmät pääsevät matkalle ilmaiseksi.

Ilmoittaudu retkelle TÄSTÄ. JOKAISESTA retkelle lähtijästä on täytettävä oma lomake, myös alle 90cm ja aikuisista!!! Lomakkeeseen merkitään ensimmäiseksi huoltajaksi virallinen huoltaja ja toiseksi huoltajaksi matkalla mukana oleva huoltaja, jos osallistuja lähtee jonkun muun aikuisen matkassa Tykkimäelle. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 16.4. tai kun retki on täynnä.

Retkelle mahtuu mukaan 100 ensimmäistä ilmoittautujaa. Bussien tarkemmat lähtöpysäkit ja aikataulut ilmoitetaan lähtijöille ilmoittautumisajan päätyttyä, kun nähdään mistä kaikkialta osallistujat ovat. Merkitkää ilmoittautumislomakkeelle mistä mieluiten tulisitte kyytiin (Joutseno/Lauritsala/Keskusta/Sammonlahti/muu mikä).

Lisätietoja voi kysellä Kirsi Lampi, kirsi.lampi(at)evl.fi, ja 040-3126442 tai oman seurakuntasi nuorisotyönohjaajilta.