PISARA-suurleiri Partaharjulla 24.-29.7.2019

Ensi kesänä Lappeenrannan seurakuntayhtymä tekee reissun PISARA-suurleirille Partaharjulle, Pieksämäelle. Partaharjulla on pitkät perinteet tyttöjen ja poikien leiripaikkana. Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri kokoaa yhteen yli 2000 leiriläistä.

PISARA-leiri on valtakunnallinen ja kansainvälinen leiri. Leirillä yövytään teltoissa omissa leirikylissä. Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää: "Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa."  Mikkelin hiippakunnan Junnuleiriläiset (10-14-vuotiaat) majoittuvat Järvelän kylään yhdessä Kuopion hiippakunnan kanssa ja Nuorten leiriläiset majoittuvat omaan kyläänsä.

Pääjärjestäjänä toimii Nuori kirkko ry yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Lappeenrannan seurakuntayhtymästä osallistutaan sekä Junnuleirille (10-14- vuotiaat) että Nuorten leirille. Leirin hinta 120€.

Ilmoittautuminen 6.2.-24.3.2019

Junnuleiri (10-14-vuotiaat)

Lisätiedot: Anja Kytölä, nuorisotyönohjaaja, anja.kytola@evl.fi, p. 0403126542 tai Päivi Suutari, nuorisotyönohjaaja paivi.suutari@evl.fi, p. 0403126342

Nuorten leiri

Lisätiedot: Timo Lampi, nuorisotyönohjaaja, timo.lampi@evl.fi, p. 040 3126540

Isoseksi Junnuleirille

Isoshaku on auki 6.2.-24.3. Ilmoitamme 29.3. mennessä isoseksi päässeille valinnasta. Lisätiedot: Anja Kytölä tai Päivi Suutari. Kts. yhteystiedot yllä.

Tietosuoja Lappeenrannan seurakuntayhtymässä