Kerhot kouluikäisille Sammonlahden seurakunnan alueella

Sammonlahden seurakunta järjestää kerhoja ala- ja yläkouluikäisille Sammonlahden alueella. Kerhot ovat maksuttomia lukuunottamatta kokki- ja puuhakerhoja, joissa pieni maksu. Kokkikerhot maksavat 12€/lukukausi ja puuhakerho 10€/vuosi. Voit osallistua toimintaan asuit sitten missä päin kaupunkia tahansa.

Syksyn 2018 KERHOT ALKAVAT MA 3.9.

Syksyllä alkavista kerhoista tiedotamme noin viikkoa ennen kerhojen alkua!

VARHAISNUORTEN KERHOT, syksy 2018

Kerhoista tiedotetaan elokuun viimeisellä viikolla!

Kokkikerhossa materiaalimaksu on 12€/lukukausi ja puuhakerhossa 10€/lukuvuosi. Lasku lähetetään kotiin huoltajan nimellä. Jos kerhomaksu on liian suuri perheen tuloihin nähden, kerholaisen huoltaja voi ottaa yhteyttä diakoniatoimistoon, p. 0403126520. Muut kerhot ovat maksuttomia.

Tiedustelut

Kokki-, peli- ja puuhakerhoista vs. nuorisotyönohjaaja Anni Wahlroos, anni.wahlroos(at)evl.fi tai p. 0403126541

Sählykerhoista nuorisotyönohjaaja Anja Kytölä, anja.kytola(at)evl.fi tai p. 0403126542

Paluu varhaisnuorten kerhojen etusivulle →