AVOIMET OVET torstaisin klo 12-16 Nuokkarilla, Lauritsalan srk-kodilla.

Joka torstai klo 12-16 on ovet auki alakouluikäisille, 2.-6.-luokkalaisille Lauritsalan srk-kodilla, nuortentiloilla eli Nuokkarilla. Nuokkarin osoite on Kauppalankatu 1, sisäänkäynti on Kauppalankadun ja Hallituskadun kulmasta.

Avoimiin oviin voi tulla koulupäivän jälkeen pelailemaan, askartelemaan, tekemään läksyjä, juttelemaan nuorisotyönohjaajien ja isosten kanssa tai vain hengaamaan kavereiden kanssa. Avoimissa ovissa tarjotaan välipalaa klo 14.00-14.45. Paikalla voi olla sen aikaa kuin haluaa. Toiminta on maksutonta.

Vakuutusten, välipalatarjoilun ja turvallisuuden vuoksi Avoimiin oviin pitää ilmoittautua täyttämällä ilmoittatumislomake. Avoimissa ovissa kävijät saavat osallistujatietolomakkeen mukaansa. Lomake täytetään kotona ja palautetaan seuraavan kerran avoimiin oviin tullessa ohjaajille. Osallistujatietolomakkeen voit täyttää myös sähköisesti TÄSTÄ. Osallistujatietolomake on sekä huoltajan lupa osallistua toimintaan, että sitoutuminen avointen ovien sääntöihin. Säännöt ovat:

1. Tottelen kaikkia ohjaajia, noudatan ohjeita, neuvoja ja sääntöjä.

2. Välipalalla käyttäydyn asiallisesti, pesen kädet ja otan hatun pois päästä ennen ruokailua, myös omat eväät syön pöydän ääressä. Energiajuomia en juo Nuokkarilla.

3. Noudatan hyviä kännykkäkäytöstapoja ja ohjaajien ohjeita kännyköistä

4. En kiroile, puhun kaikille asiallisesti

5. Annan muille pelivuoron, ohjaajien ohjeiden mukaan

6. En kiusaa muita

7. En hajota paikkoja, en juokse sisällä, en riehu ja käyttäydyn muutenkin asiallisesti.

8. Huomioin kaiken ikäiset avoimissa ovissa kävijät ja srk-kodin muut käyttäjät

Jos sääntöjen noudattaminen on hankalaa, voi avoimista ovista aina lähteä ulos jäähylle tai kotiin. Jos käyttäytymisestä joudutaan sanomaan useasti saman kerran aikana, voi seurauksena olla myös porttikielto seuraavan viikon avoimiin oviin. Olemme myös yhetydessä huoltajiin tarvittaessa.

Avoimista ovista saa lisätietoja: Nuorisotyönohjaajat Kirsi Lampi, kirsi.lampi(at)evl.fi ja 040-3126442 ja Markus Rantanen, markus.rantanen(at)evl.fi ja 040-3126441