AVOIMET OVET torstaisin klo 12-16 Nuokkarilla, Lauritsalan srk-kodilla.

Joka torstai klo 12-16 on ovet auki alakouluikäisille Lauritsalan srk-kodilla, nuortentiloilla eli Nuokkarilla. Nuokkarin osoite on Kauppalankatu 1, sisäänkäynti on Kauppalankadun ja Hallituskadun kulmasta.

Avoimiin oviin voi tulla koulupäivän jälkeen pelailemaan, askartelemaan, tekemään läksyjä, juttelemaan nuorisotyönohjaajien ja isosten kanssa tai vain hengaamaan kavereiden kanssa. Avoimissa ovissa tarjotaan välipalaa klo 14.00-14.30. Paikalla voi olla sen aikaa kuin haluaa. Toiminta on maksutonta, eikä toimintaan tarvitse ilmoittautua.

Avoimissa ovissa kävijät saavat osallistujatietolomakkeen mukaansa. Lomake täytetään kotona ja palautetaan seuraavan kerran avoimiin oviin tullessa ohjaajille. Osallistujatietolomakkeen voit täyttää myös sähköisesti TÄSTÄ. Osallistujatietolomake on sekä huoltajan lupa osallistua toimintaan, että sitoutuminen avointen ovien sääntöihin. Säännöt ovat:

- tottelen ohjaajia

- välipalalla käyttäydyn asiallisesti, pesen kädet ja otan hatun pois päästä ennen ruokailua, myös omat eväät syön pöydän ääressä

- noudatan hyviä kännykkäkäytöstapoja

- en kiroile

- annan muille pelivuoron, ohjaajien ohjeiden mukaan

- en kiusaa muita

- en hajota paikkoja, en juokse sisällä, en riehu ja käyttäydyn muutenkin asiallisesti.

Jos sääntöjen noudattaminen on hankalaa, voi avoimista ovista aina lähteä ulos jäähylle tai kotiin. Jos käyttäytymisestä joudutaan sanomaan useasti saman kerran aikana, voi seurauksena olla myös porttikielto seuraavan viikon avoimiin oviin.

Avoimista ovista saa lisätietoja: Nuorisotyönohjaaja Kirsi Lampi, kirsi.lampi(at)evl.fi ja 040-3126442