Perheretki Tykkimäelle la 21.5.

Ohjelma:

10.00 Tykkimäen portit avautuvat

10.30 Lapsikuoro aloittaa huvilavetilla

10.40 Huvipuisto-jumalanpalvelus

11-19 Huvipuistolaitteet auki

Lappeenrannan seurakunnat

järjestävät matkan tapahtumaan.

Tykkimäen huvipuistolaite
Tykkinäen huvipuisto

Nappaa kaveri, kummi tai vaikka koko perhe mukaan ja lähtekää yhdessä viettämään riehakkasta ja ikimuistoista huvipuistopäivää! Perheretki lapsille ja heidän perheilleen Mikkelin ja Kuopion hiippakunnista. Ohjelmassa huvipuistojumis ja hauskanpitoa Tykkimäen huvipuistossa.

Kustannukset:

yli 120 cm 30€/ranneke,

alle 120 cm 24€/ranneke.

Alueelle ilmainen sisäänpääsy. Ranneketta ei tarvitse lunastaa, jos ei mene laitteisiin.

Lappeenrannan seurakunnat tarjoavat kyydin.

Kyytiin pääsee: Joutseno-Lauritsala- Keskusta- Sammonlahti.

Kyydit lähtevät klo 8:30 alkaen. Tarkemmat lähtöpaikat ja- ajat kerrotaan retkikirjeessä, joka tuleen sähköpostiin n viikkoa ennen retkeä.

Takaisin lähdemme n 17:00 jälkeen

Jokainen huolehtii ruokailuista itse; omat eväät tai huvipuiston ruokapalvelut.

Lisätiedot: Jukka Hirvi: jukka.hirvi@evl.fi / p. 0403126343

Ilmoittautuminen alkaa 7.4. klo 8:00. ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. PERUUTUSPAIKKOJA VOI KYSYÄ JUKKA HIRVELTÄ

Huom.  Alle 12 vuotiaalla tulee olla ilmoitettuna matkalle joku täysi-ikäinen mukanaolija. Ja jokaisesta lähtijästä tulee täyttää oma lomake, vaikka ei ottaisi ranneketta.

Ilmoittautuessa ilmoita millaisen rannekkeen haluat vai tuletko vain alueelle.

Peruutus: 6.5. saakka kuluitta. Tämän jälkeen joudumme perimään rannekkeen hinnan.

Järjestää: Lappeenrannan seurakuntayhtymän varhaiskasvatus ja Lappeenrannan seurakuntayhtyän seurakuntien varhaisnuorisotyö

Lasten ja nuorten keskus, Kaakkois-Suomen piiri, Mikkelin hiippakunta, Kouvolan seurakuntayhtymä

// ]]>