Millenniaalit-logo, vuosiluvut 1980-1995

Ootko sie millenniaali? Syntynyt 1980-1995?

Tervetuloa mukaan uskomattoman upeiden millenniaalien omiin juttuihin!

Lappeenrannan ev.lut. seurakuntien työntekijät ja vapaaehtoiset tahtovat tavoittaa ja tutustua juuri Sinuun vuonna 1980-1995 -syntynyt aikuinen! Olemme itsekin millenniaaleja ja järjestämme sellaista tilaisuuksia, jonne itsekin tahtoisimme tulla mukaan. Tule sinäkin, vähintään katsomaan ja tutustumaan, sekä vaikka itsekin luomaan jotain uutta - sellaista mitä kaipaat voidaksesi elää seurakunnan yhteydessä!

Syksyllä 2022 tapahtuu!

Synttäribrunssit 10.-11.9. Lauritsalan seurakuntakodilla

Heinäkuussa 2022 lähestymme vuonna 1982 ja 1992 syntyneitä seurakuntalaisia ja kutsumme teitä yhteisille tasavuosisynttäribrunssille la-su 10.-11.9. Monelle meistä on jäänyt isot juhlat koronan vuoksi pitämättä, joten otetaan vähän vahinkoa takaisin ja nautitaan yhdessä seurakunnan tarjoamasta brunssista - luonnollisesti mitä mainioimmassa seurassa! Lisäksi brunssilla meitä viihdyttää Heidi & Miitri Duo synttäreille sopivilla hiteillä! Brunssi on osallistujille maksuton.

Kutsu on henkilökohtainen, mutta tarvittaessa voit ottaa mukaasi esim. eri ikäisen tai kirkkoon kuulumattoman avecin. Siinä tapauksessa täytä ilmoittautuminen myös avecin tiedoilla. Tästä ja muusta brunssiin liittyvästä voit kysellä lisätietoja sähköpostitse laura.hienonen@evl.fi

Jos tarvitset lastenhoitoa osallistuaksesi brunssille, ota yhteyttä Reetta Karjalaiseen sähköpostitse reetta.karjalainen@evl.fi

Ilmoittautuminen brunssille 31.8. klo 23.59 mennessä tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pe 31.9. Virsi- ja viini-ilta Kulttuuritila Nuijamiehessä

Tervetuloa nauttimaan virsistä ja viinistä! Gospel Covertajat johtaa yhteislaulua ja esittää tuoreita sovituksia virsistä. Illan teemana ovat virsikirjan lisävihkon virret. Juomia saa omakustanteisesti Ravintola Nuijasta.

Pe 14.10. klo 18-22 Sinkkuilta Piiluvan leirikeskuksessa.

Tule mukaan sinkkujen omaan tapahtumaan! Alkoholiton tapahtuma. Ehkä tästä kehittyy jatkuva perinne.?

La 12.11. Uskoako -tapahtuma Lauritsalan kirkossa

Mukana Kristiina Brask! Iltamessu.

Tulevia Millenniaalit-tapahtumia.