Vihkipäivä 1.9.2019

Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat tarjoavat vihkipareille vaivattoman ja ikimuistoisen mahdollisuuden mennä naimisiin Vihkipäivässä sunnuntaina 1. syyskuuta 2019.

YouTube-video

Vihkipaikkana toimii Lauritsalan kirkko, Kauppalankatu 1. Vihkimiset alkavat klo 13 ja ne tapahtuvat puolen tunnin välein. Viimeinen varattavissa oleva vihkiaika on klo 19.

Vihkiaika varataan Lappeenrannan seurakuntien keskusrekisteristä, puhelinnumerosta 040 3126 282 tai sähköpostitse lappeenranta.keskusrekisteri@evl.fi. Vihkijöinä toimivat Lauritsalan seurakunnan omat papit ja häämusiikkia soittavat Lauritsalan seurakunnan kanttorit. Päivän aikana on mahdollisuus myös asvioliiton siunaamiseen tai avioliittoon vihkimisen vuosipäivän muistamiseen. Seurakunta tarjoaa vihkipareille kakkukahvit seurakuntakodissa vihkimisen jälkeen sekä helposti muistettavan hääpäivämäärän.

Tommari Foto on tarjoutunut kuvaamaan sovittaessa vihkitoimituksen ja hääpotretit vihkipäivän pareista. Halutessanne hääkuvauksen, olkaa hyvä ja hyvissä ajoin ottakaa yhteys osoitteeseen tommari.foto@gmail.com. Parturi-kampaamo Arja Päivärinta on varautunut tekemään pareille juhlakampaukset. Vihkiparit sopivat itse kustannuksista em. yrittäjien kanssa.

Lisätiedot: pastori Jaana Pussinen, jaana.pussinen@evl.fi, p. 040 3126 402.

Kirkollinen vihkiminen edellyttää:
- Molemmat puolisot ovat rippikoulun käyneitä ev.lut. seurakunnan jäseniä
- Voimassa olevaa avioliiton esteiden tutkintaa, joka on haettava henkilökohtaisesti viimeistään 16.8. seurakuntien keskusrekisteristä tai netistä www.esteidentutkinta.fi 18.8. mennessä
- Mielellään kaksi omaa todistajaa mukaan, mutta tarvittaessa todistajat löytyvät muista läsnäolijoista