Uutislistaukseen

Jouluradio soi uudella taajuudella

Lappeenrannan seurakuntayhtymä tuo Jouluradion jälleen Lappeenrantaan, tänä vuonna uudella taajuudella 107,1 MHz. Jouluradion kaikki 10 kanavaa käynnistyvät 1. marraskuuta netissä ja pääkanava kuullaan radiossa 27 paikkakunnalla.

Jouluradio, mankka.

Jouluradion soi Lappeenrannassa taajuudella 107,1 MHz. Kuvaaja: Jani Laukkanen.

Jouluradion tämän vuoden teemana on menneiden vuosikymmenten nostalgia.
– Poikkeustilan jälkeen ihmisillä on kaipuu vanhoihin ja hyviin aikoihin. Tämän vuoksi Jouluradion soittolistoilla kuullaan tällä kaudella nostalgiaa ja retroa. Meillä soi eri aikakausien joulusuosikkeja eli kaikkien aikojen joulumusiikkia, sanoo Jouluradion tuottaja-toimittaja Katri Saarela. Saarela on myös Jouluradion uusi kanavaääni.

Joulumusiikki vie Saarelan hetkiin ja tilanteisiin, joita ei saa enää takaisin. Samalla joululaulut ovat ovelasti elämässä kiinni luomassa uusia muistoja. Muistojen joulu onkin uusi ohjelma, jossa soitetaan kuuntelijoiden toivomia nostalgisia ja muistoja kirvoittavia joululauluja. Muistojen joulu soi pääkanavalla lauantaisin 6.11.–25.12. klo 14 ja uusintana klo 18.
Jouluradion pääkanavan lisäksi osoitteessa jouluradio.fi on kuunneltavissa yhdeksän muuta eri musiikkityylistä kanavaa. Tästä linkistä löydät kanavaperheen esittelyn.

Jouluradion lanseeraamaa valtakunnallista Joululaulupäivää vietetään 15.12.

Tänä vuotta kuudetta kertaa järjestettävä Joululaulupäivä kannustaa jokaista laulamaan siellä, missä mieli tekee. Joululaulupäivän henkeen kuuluu myös innostaa ympärillä olevia yhteiseen lauluun tai vaikkapa järjestämään omia lauluhetkiä.
Joululaulupäivän tarkoitus on muistuttaa laulamisen hyvää tekevästä vaikutuksesta ja suomalaisen joulumusiikin tunteikkaasta kulttuuriperinnöstä. Joululaulattaa voi missä vain. Jouluradion pääkanavalla soi koko päivän yhteislauluun sopivia kappaleita ja kuulijoita innostetaan julkaisemaan omia tulkintoja somesssa hasgtageilla #lupalaulaa #joululaulupäivä ja #jouluradio.

Jouluradio järjestää tunnettujen artistien kanssa #kuuluukaikille-konsertteja, jotka lähetetään suorina striimeinä Jouluradion Facebook-sivuilta.

Kuunteletko kaapelin läpi? Kaapelitaajuudet operaattoreittain:
Elisa: 95,20 MHz
Telia: 87,7 MHz

Kuunteletko omalla laitteellasi? Jouluradion suorat nettistream-osoitteet:
Jouluradio https://c0.toivon.net/toivon/toivon_0?mp=/stream
Julradion https://c1.toivon.net/toivon/toivon_1?mp=/stream
Kauneimmat joululaulut https://c2.toivon.net/toivon/toivon_2?mp=/stream
Lasten jouluradio https://c3.toivon.net/toivon/toivon_3?mp=/stream
Pikkujouluradio https://c4.toivon.net/toivon/toivon_4?mp=/stream
Rouhea joulu https://c5.toivon.net/toivon/toivon_5?mp=/stream
Klassinen joulu https://c6.toivon.net/toivon/toivon_6?mp=/stream
Happy Holidays https://c7.toivon.net/toivon/toivon_7?mp=/stream
Jazzjoulu https://c8.toivon.net/toivon/toivon_8?mp=/stream
Indiejoulu https://c9.toivon.net/toivon/toivon_9?mp=/stream

29.10.2021 14.38