Kesäkerhot ovat taas täällä!

 

Kesäkerhot on suunnattu 2011-2013 -syntyneille lapsille, jotka tarvitsevat aikuisen läsnäoloa ja kavereiden kanssa ohjattua toimintaa kesän ensimmäisiin viikkoihin.

Kesäkerhojen päiväohjelmaan kuuluu yhdessäoloa, ohjattuja tuokioita ja toimintaa sekä lämmin ruoka ja välipala. Kesäkerhoja ohjaavat seurakuntien lastenohjaajat.

Kesäkerhoon osallistujat on vakuutettu seurakunnan tapaturmavakuutuksella.

Kesäkerho perustetaan, jos kerhoon on tulossa tarpeeksi ilmoittautuneita lapsia. Jos haluat ilmoittaa mukaan muun kuin 2011-2013 -syntyneen lapsen, ota suoraan yhteys varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Toivaseen ensisijaisesti sähköpostitse (laura.toivanen@evl.fi) Muita lisätietoja saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen varhaiskasvatus.lappeenranta@evl.fi

Ilmoittautuessa ilmoita lapsesi läsnäolopäivät, saat laskun kerhosta ilmoitettujen päivien mukaan. Maksulinkki laskun maksamista varten tulee maksajaksi ilmoitetun sähköpostiin. Kesäkerhot maksavat 7€/läsnäolopäivä.

Ilmoittautuminen kesäkerhoon on avautunut 1.3.2020 ja poikkeusoloista johtuen ilmoittautumisaikaa on jatkettu 15.5. asti:

Voit ilmoittaa lapsesi mukaan Karhuvuoren kesäkerhoon (Karhuvuoren seurakuntakoti, os. Karhuvuorentie 19) tästä 

Voit ilmoittaa lapsesi mukaan Kaukaan kesäkerhoon (seurakunnan kerhotila, os. Parkkarilankatu 28) tästä

Voit ilmoittaa lapsesi mukaan Keskustan kesäkerhoon (seurakunnan nuorten tila, Nuorten 10, os. Kirkkokatu 10) tästä

Voit ilmoittaa lapsesi mukaan Pulpin kesäkerhoon (Pulpin seurakuntalo, os. Linjatie 11) tästä

Voit ilmoittaa lapsesi mukaan Sammonlahden kesäkerhoon (Sammonlahden seurakuntakeskus, os. Hietakallionkatu 7) tästä 

 

Tervetuloa mukaan kesätoimintaan!

 

Korona-poikkeusolojen vaikutuksesta kesäkerhojen toteutumiseen tullaan infoamaan ilmoittautuneita heti, kun kesäkuun alun tilanne ja siihen liittyvät ohjeistukset selviävät.

Huom! Jos huomaat ilmoittautumislinkeissä tai -lomakkeessa ongelmaa, ota yhteys laura.toivanen@evl.fi ja jaana.pussinen@evl.fi

Kesäkerhomainos. Kuvassa tarkemmat tiedot kesäkerhoista.