Kesäkerhot ovat taas täällä!

Kesäkerhot on suunnattu 2011-2013 -syntyneille lapsille, jotka tarvitsevat aikuisen läsnäoloa ja kavereiden kanssa ohjattua toimintaa kesän ensimmäisiin viikkoihin.

Kesäkerhojen päiväohjelmaan kuuluu yhdessäoloa, ohjattuja tuokioita ja toimintaa sekä lämmin ruoka ja välipala. Kesäkerhoja ohjaavat seurakuntien lastenohjaajat.

Kesäkerhoon osallistujat on vakuutettu seurakunnan tapaturmavakuutuksella.

Kesäkerho perustetaan, jos kerhoon on tulossa tarpeeksi ilmoittautuneita lapsia. Jos haluat ilmoittaa mukaan muun kuin 2011-2013 -syntyneen lapsen, ota suoraan yhteys varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Toivaseen ensisijaisesti sähköpostitse (laura.toivanen@evl.fi) Muita lisätietoja saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen varhaiskasvatus.lappeenranta@evl.fi

Ilmoittautuessa ilmoita lapsesi läsnäolopäivät, saat laskun kerhosta ilmoitettujen päivien mukaan. Maksulinkki laskun maksamista varten tulee maksajaksi ilmoitetun sähköpostiin. Kesäkerhot maksavat 7€/läsnäolopäivä.

Ilmoittautuminen kesäkerhoon on päättynyt ja kerhot käynnistyneet ma 1.6. Tällä hetkellä emme ota enää kerhoihin lisää lapsia.

Vahvistetut kesäkerhopaikat kesällä 2020:

Kaukaan kesäkerho (seurakunnan kerhotila, os. Parkkarilankatu 28)

Keskustan kesäkerho (varhaiskasvatuksen kerhotila Helmi, os. Koulukatu 12)

Pulpin kesäkerho (Pulpin seurakuntalo, os. Linjatie 11)

Sammonlahden kesäkerho (Sammonlahden seurakuntakeskus, os. Hietakallionkatu 7)

Tervetuloa mukaan kesätoimintaan!

Kesäkerhomainos. Kuvassa tarkemmat tiedot kesäkerhoista.