Kummin kaa -leiri 13.-15.11.2020 Kesärannassa (Jänheentie 300, Joutseno)Leiri alkaa perjantai-iltana klo 18 ja päättyy sunnuntaina puoliltapäivin. Leirin ohjelmaan kuuluu leikkejä, pelejä, askartelua, keskustelua ja hiljentymistä. Tärkeintä on, että kummit ja kummilapset saavat viettää kiireetöntä aikaa yhdessä.

Leirin pääasiallinen kohderyhmä on alakouluikäiset aikuisen kummin kanssa, mutta kummilapsille ei ole tarkkaa ikärajaa. Jos alle kouluikäinen pärjää oman kummin kanssa, niin siitä vaan leirille ja jos yläkouluikäinen on innostunut leireilemään, niin sekin sopii. Leirillä majoitutaan kahdestaan oman kummin kanssa kolmen hengen huoneessa. Jos yhdellä kummilla on leirillä kaksi kummilasta tai yhdellä kummilapsella mukana kaksi kummia, niin sekin onnistuu. Muihin leiriläisiin pyrimme pitämään kaikessa toiminnassa turvavälit ja muutenkin noudatamme kaikkia seurakuntayhtymän koronaohjeita.

Leirille ilmoittautuneet saavat leirikirjeen paria viikkoa ennen leiriä. Jos on kysyttävää, niin ota yhteyttä reetta.karjalainen@evl.fi / 040-3126307 tai markus.rantanen@evl.fi / 040-3126441

 

Ilmoittaudu tästä linkistä