Parisuhdetyötä Lappeenrannan seurakunnissa

Parisuhdetyön työryhmä järjestää leirejä ja tapahtumia. Ne tarjoavat tukea parisuhteen haasteisiin, puolisoiden väliseen vuorovaikutukseen ja perhe-elämän arkeen. Toiminta on avointa kaikille Lappeenrantalaisille. Se perustuu kristillisiin arvoihin. Myös monipuolinen hartauselämä on olennainen osa tapahtumiamme. Leireille on helppo tulla mukaan, sillä lastenhoidosta vastaavat osaavat ja reippaat ohjaajamme yhdessä isosten kanssa.

kuvailu: kuvassa parisuhdeleirin iloinen ulkoiluhetki leirikeskuksen pihalla.

Toimintamme on tarkoitettu aivan tavallisille pareille, jotka tahtovat päästä parisuhteessaan eteenpäin ja oppia tuntemaan toisiaan syvemmin. Tilaisuuksiin liittyy usein yhteisten ajatusten jakamista, mutta se tapahtuu kunkin omilla ehtoilla ja jokaisen yksityisyyttä kunnioittaen.

Parisuhdetyö on suunnattu ennen kaikkea pareille, jotka eivät ole akuutissa kriisissä. Henkilökohtaisempaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa tarjoaa Lappeenrannan perheasiain neuvottelukeskus.

kuvailu: Kuvassa leirikeskuksen alttari, jossa on lasten askarteluja.

Tule rohkeasti mukaan!

Onko sinulla ideoita tai toiveita seurakuntien perhe- tai parisuhdetyölle? Mitä toivoisit meidän järjestävän lisää tai enemmän? Ota rohkeasti yhteyttä tai tule mukaan toimintaan. Voit jakaa ajatuksiasi tapahtumissa tai tulla osaksi parisuhdetyöryhmäämme, joka pitää kokouksia kerran kuussa.

Lisätietoja sekä ehdotuksia ja palautetta parisuhdetyöryhmälle voi antaa parisuhdetyön papille Ulla Junellille: puh. 040-3126 504 tai ulla.junell@evl.fi

Voit ilmoittautua leirille tai antaa palautetta myös täältä löytyvällä lomakkeella.

kuvailu: Kuvassa lapset pelaavat yhdessä dobble-peliä.