Tervetuloa Lappeen nuorten omalle sivulle!

Meillä Lappeella on menoa ja meininkiä viikoittain. Keskiviikkoisin ja torstaisin kokoonnumme Lappeen tiloille (Valtakatu 38, 2. kerros) avoimiin oviin Parkkiin klo 14-17. Parkissa voi hengailla vapaasti: yleensä tänne tullaan syömään, soittamaan, tekemään läksyjä ja moikkaamaan kavereita. Perjantaisin Parkki aukeaa klo 14 ja muuttuu nuortenillaksi klo 18. Nuortenilloissa on aina noin tunnin verran yhteistä ohjattua tekemistä, jonka jälkeen syödään yhdessä iltapalaa. Hartauden jälkeen lähdemme kotiin klo 21.

Jokaisen kuukauden ensimmäinen perjantai on tarkoitettu nuorille aikuisille. Silloin ei siis ole normaalia Parkkia ja nuorteniltaa, vaan nuorten aikuisten apuohjaajakoulutus klo 16 ja nuorten aikuisten t-hetki klo 18-21. Nuorten aikuisten toimintaan voivat osallistua noin 18 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat.

Viikonloppuisin kokoonnumme isosleireille, isosten koulutuspäiviin ja nuorten leireille. Isosleirit ovat keskeinen osa kahden vuoden isoskoulutusta. Isoskoulutuksessa tutustumme itseemme, toisiimme ja Jumalaan. Harjoittelemme isosen käytännön taitoja, kuten ryhmänohjaamista, vuorovaikutustaitoja ja erilaisissa leiritilanteissa toimimista. Jotta isosleireillä jää aikaa saunomiseen, pelailuun ja muuhun yhdessäoloon, tapahtuu osa koulutuksesta erillisissä koulutuspäivissä. Aloitamme lauantai- tai sunnuntaiaamuna Lappen salissa, syömme välissä lounasta ja jatkamme päivän teeman mukaista koulutusta. Isoskoulutus on leireineen ja koulutuspäivineen ilmaista.

Nuortenleireistä itsenäisyyspäivän juhlaleiri on noussut kaikkien suosikiksi. Nimensä mukaan tällä leirillä juhlimme itsenäistä Suomea hienoissa juhlatamineissa juhlaillallisen äärellä. Myös muita nuortenleirejä järjestetään vaihtuvin teemoin. Nuortenleirit eivät kuulu isoskoulutukseen, joten kuka vain saa osallistua. Nuortenleirien hinta on 25e.

Leireille ja koulutuspäiviin voit ilmoittautua vasemmalla olevasta linkistä Lappeen nuorten ilmoittautuminen tai klikkaamalla tästä.