Kerhomummo ja kerhovaari

Kaikilla lapsilla ei ole isovanhempia tai he ovat kaukana ja harvoin tavattavissa, joten kerhovaarille/kerhomummolle on usein tarvetta. Kerhomummo/kerhovaari on tervetullut kerhoihimme olemaan ja juttelemaan lasten kanssa, lukemaan satuja, pelaamaan pelejä, ulkoilemaan lasten kanssa, askartelemaan tai tekemään puutöitä. Mahdollisuuksia on monenlaisia omasta ja lasten kiinnostuksesta riippuen. Kerhoja ohjaavat koulutetut lastenohjaajat, joten koskaan ei tarvitse jäädä yksin lasten kanssa.

Sinä eläkeläinen tai joku jolla on arkiaamuisin aikaa ja joka tunnistat itsesi jostakin seuraavista tuntomerkeistä:

 * pidät lapsista                                                                      

 * olet valmis antamaan aikaasi silloin tällöin

 * haluaisit olla sylinä

 * haluaisit lukea satuja, pelata tai askarrella

 * haluaisit kertoa elämästä ennen vanhaan.

Tulisitko kerhovaariksi tai kerhomummoksi johonkin Lappeenrannan seurakuntayhtymän alueella toimivaan perhe-, päivä- tai koululaisten iltapäiväkerhoon?

Jos haluaisit lähteä mukaan toimintaan, lisätietoja saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen varhaiskasvatus.lappeenranta@evl.fi

Kerhovaari lukee sohvalla lapsille kirjaa.

Vapaaehtoistyö seurakunnissa

Seurakuntien vapaaehtoisvoimin pyöritettävä toiminta on tärkeää ja tarpeellista. Vapaaehtoisten avulla voimme järjestää sellaista toimintaa, johon työntekijämme eivät yksin pystyisi. Toiminta luo sisältöä myös vapaaehtoisille.

Toivotamme kaikki halukkaat tervetulleeksi käyttämään omia lahjojaan seurakuntien tarjoamissa eri tehtävissä. Omaa osaamistaan ei kannata väheksyä – jokaisella on taito tehdä jotakin. Vapaaehtoistyöhön voi panostaa oman aikataulun ja voimien mukaan.

Kiinnostaisiko muukin vapaaehtoistyö kuin kerhoisovanhemmuus? Klikkaa:
vapaaehtoistoiminta | vapaaehtoistoiminta lähetystyössä

Ota yhteyttä

vs. varhaiskasvatuksen johtaja
Yhtymän johto
Koulukatu 12
53100 Lappeenranta

Virkavapaalla Lauritsalan seurakunnasta 31.3.2021 saakka