Laskutusosoitteet

Y-tunnus: 0245512-1

Lappeenrannan seurakuntayhtymän sähköinen ostolaskuosoite:

Välittäjätunnus: 003703575029

Ostolaskujen vastaanottajan nimi: Lappeenrannan seurakuntayhtymä
Verkkolaskuosoite: 003702455121

Paperilaskuosoite

 

Ostolaskujen vastaanottajan nimi

Paperilaskujen osoite

Sähköpostiosoite

Kirkon Palvelukeskus/

Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Lappeenrannan seurakuntayhtymä 003702455121

PL 5018

kkr.pl5018@
xbs-salo.com

02066 DOCUSCAN

Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä, ei välitetä eteenpäin. 

Laskutusohjeet

Laskut tulee aina lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia.

Verkkolaskun laskutusformaatin tulee verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai TEAPPSXML3.0 formaatteja. Lisätietoja osoitteesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190241

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa.

Toimittajaportaali

Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen https://evl.fi/plus/hallinto-ja- talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskus.

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeet.

Lisätiedot

Mikäli teillä on laskuihin liittyen kysyttävää, voitte olla yhteydessä sähköpostitse katri.riikonen@evl.fi tai puhelimitse 040 3126 203

Yhteistyöterveisin
Lappeenrannan seurakuntayhtymä