Aikuiset

 

Seurakuntien aikuistyö haluaa olla mukana kaikenikäisten aikuisten arjessa välittämässä kokemusta pyhästä. Kutsumme aikuiset mukaan kasvamaan Jumalan tuntemisessa.

 

Jumala on läsnä messuissa, joihin olet lämpimästi tervetullut. Messussa voit toimia vapaaehtoisena monenlaisissa tehtävissä. Voit olla valmistamassa messua myös etukäteen: esimerkiksi Lauritsalassa kukkapiirin jäsen koristaa alttarin valitsemillaan kukilla omana messupyhänään.

Lauritsalan seurakunnassa kokoontuu joka toinen maanantai Naisten kahvila ja Sammonlahdessa vietetään kerran kuukaudessa Naisten hyvänolon iltaa.  Naisten saunailta kutsuu kerran kuukaudessa Tuosan leirikeskukseen.  

Miehiäkään ei ole unohdettu. Saunailloissa Sammonlahdessa pääsee löylyn lämpöön ja yhteisen keskustelun äärelle. Juttua voi jatkaa kahvikupin äärellä joka toinen torstai Lauritsalan seurakuntakodilla Äijien turinoiden merkeissä. 

Retkistä nauttiville on tarjolla syksyisin reissu Saariselän ruskaan ja kevättalvella hiihtomatka Saariselän Tievatuvalle.
 
Pääset tutustumaan yllä mainittuihin tapahtumiin tapahtumakalenterissa.
 

Aikuistyön papit:

 

Maarit Hirvi, puh. 040 3126 502 (Sammonlahti)

Jaana Pussinen, puh. 040 3126 402 (Lauritsala)

Mikko Ojanen, puh. 040 312 6303 (Lappeenranta)

Naisten hiihtoretkelle vetää Saariselän mahtava latuverkosto, upeat maisemat ja loistava seura.