Sydän köydestä

Ajanvaraus:

puhelimitse ma-to klo 11-12, puh. 040 312 6800
sähköpostilla: lappeenranta.perheasiat@evl.fi

Tarjoamme ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Työntekijämme toimivat myös perheasioiden sovittelijoina (Avioliittolaki) asiakkaan sitä pyytäessä.

Palvelumme on tarkoitettu Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin (Eksote) kuuluvien kuntien asukkaille. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Tarvittaessa voimme käyttää tulkkia.

Parisuhde- ja perhekriiseissä kannattaa lähteä neuvottelemaan! Monet suhdesolmut alkavat avautua puolueettoman ulkopuolisen kanssa keskustellessa. Perheneuvojillamme on monipuolinen koulutus ja kokemusta elämän mukanaan tuomien haasteiden käsittelyyn.

Neuvottelujen lisäksi perheneuvojat ohjaavat ryhmiä, toimivat työnohjaajina ja pyynnöstä luennoivat parisuhteeseen, perheeseen ja vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Tulostettava esite: Perheneuvonta Etelä-Karjalassa 2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkon perheneuvonta sydän

Korona ei pysäyttänyt kirkon perheneuvontaa vuonna 2020Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Korona on muuttanut perheiden arkea monin tavoin viime vuoden keväästä lähtien, mikä on näkynyt myös kirkon perheneuvonnan työssä. Myös perheneuvontaa on tehty etäyhteyksin maaliskuusta 2020 lähtien.

Perhe kotikaranteenissa – kuusi ohjetta, jotka auttavat parisuhdetta paineen keskelläLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Perheissä etsitään tasapainoa yhdessäolon ja oman tilan välilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkon perheneuvonta palvelee monimuotoisia perheitä ja parejaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ovessa roikkuva puinen kyltti, jossa lukee Open - Auki.Kirkon perheneuvonnan arvoina ovat usko, toivo ja rakkaus. Näiden pohjalta kirkon perheneuvonnassa tuetaan kaikenlaisia pareja ja perheitä näkemään itsensä ja toisensa arvokkaina ja hyväksyttyinä.

Sinulle, joka koet, ettet riitäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

"Päästä irti. Lopeta." "Sä oot ihan idiootti!" Lasten riitely ja huuto kuuluu suljetun oven läpi.  Yrität keskittyä siihen, mitä työkaverisi sanoo videopalaverissa, kirjoittaa ylös sopimaanne ja samanaikaisesti kuunnella, mihin suuntaan lasten riitely menee.

Perheneuvojat

Johtava perheneuvoja, psykoterapeutti
Valtakatu 38
53100 Lappeenranta