Seurakuntatervehdys

Lappeenrannan seurakuntayhtymän tiedotuslehti Seurakuntatervehdys ilmestyy vuonna 2020 kuusi kertaa. Lehdessä kerrotaan Lappeenrannan ev.lut. seurakuntien ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista sekä muista ajankohtaisista, paikallisista ilmiöistä.

Lehden päätoimittajana toimii Lappeenrannan seurakunnan kappalainen Mikko Ojanen ja toimitussihteerinä viestintäpäällikkö Eija Fabritius. Lehti ilmestyy vuonna 2021 alustavan suunnitelman mukaan ES Keskiviikon välissä 10.2., 25.3., 26.5., 8.9. ja 24.11.

Voit lähettää palautetta tai juttuvinkkejä toimitukseen tällä lomakkeella

Juttuideat ja materiaalivaraukset 10.2.2021 ilmestyvään lehteen viimeistään 15.1. ja valmiiden aineistojen (varmista mainostila etukäteen) viim. toimituspäivä ke 27.1.  yläpuolelta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostilla: eija.fabritius@evl.fi.

Jos et saanut uusinta numeroa, voit tilata sen maksutta tällä lomakkeella

Seurakuntatervehdys on myös saatavilla näkövammaisille tarkoitettuna äänijulkaisuna, ota yhteyttä Etelä-Karjalan näkövammaiset ry:hyn.

Vuoden 2020 numerot

25.11. (nettiversio) UUSIN NUMERO!
Huom. Ohjeistus maskeista muuttunut lehden julkaisun aikaan. Otathan mukaan oman maskin tullessasi laulamaan Kauneimpia joululauluja!

9.9. (nettiversio)

3.6. (nettiversio)

6.5. (nettiversio)

1.4. (nettiversio) Huom. katso ajantasaiset tapahtumatiedot tästä (päivitetty 3.4. Jos lisämerkinnät näkyvät huonosti, avaa tiedosto PDF-lukuohjelmalla)

5.2. (nettiversio)

Vuoden 2019 numerot

27.11. (nettiversio)

4.9. (nettiversio)

5.6. (nettiversio)

3.4. (nettiversio)

6.2. (nettiversio)

Lehden kansikuvassa lapsi ihastelee koristepalloa joulukuusen vierellä.
Seurakuntatervehdys marraskuu 2020

Lehden toimitusneuvosto 2020-2021

Päätoimittaja

Mikko Ojanen

Toimitussihteeri

Eija Fabritius

Muut jäsenet

Juha Eklund

Keijo Martikainen

Päivi Pokkinen

Atso Suopanki

Marja Talikka

Anni Toikka

Timo-Esa Tuuri

Tehtävät ja kokoukset

Toimitusneuvoston tehtävävä on kerätä ja arvioida lehdistä saatavaa palautetta, kehittää lehden sisältöä ja toimittamista sekä suunnitella lehden sisältöä, julkaisuaikataulua sekä teemoja. Toimitusneuvosto käsittelee lehden painattamiseen liittyviä asioita, kuten kustannukset, budjetointi, toteuttaminen sekä lehden uudistamiseen liittyviä aiheita.

Toimitusneuvoston kokouksia pidetään pääsääntöisesti 5 kertaa vuodessa. Seuraava toimituskunnan kokous pidetään 13.1.2021.

Kappalainen
Lappeenrannan seurakunta