Sydän köydestä

Ajanvaraus:

puhelimitse ma-to klo 11-12, puh. 040 312 6800
sähköpostilla: lappeenranta.perheasiat@evl.fi

Tarjoamme ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Työntekijämme toimivat myös perheasioiden sovittelijoina (Avioliittolaki) asiakkaan sitä pyytäessä.

Palvelumme on tarkoitettu Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin (Eksote) kuuluvien kuntien asukkaille. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Tarvittaessa voimme käyttää tulkkia.

Parisuhde- ja perhekriiseissä kannattaa lähteä neuvottelemaan! Monet suhdesolmut alkavat avautua puolueettoman ulkopuolisen kanssa keskustellessa. Perheneuvojillamme on monipuolinen koulutus ja kokemusta elämän mukanaan tuomien haasteiden käsittelyyn.

Neuvottelujen lisäksi perheneuvojat ohjaavat ryhmiä, toimivat työnohjaajina ja pyynnöstä luennoivat parisuhteeseen, perheeseen ja vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Kirkon perheneuvonta sydän

Kirkon perheneuvontaan pääsee asiakkaaksi – isoissa kasvukeskuksissa tilanne heikompi

Koronaviruksen vastaisessa taistelussa vältetään nyt turhia riskejä. Perheneuvontaan voi tulla terveenä ja ilman että on tietoisesti altistunut virukselle. Lähitapaamisissa käytämme maskeja. Etätapaaminen onnistuu aina, joko Teamsissa tai puhelimen välityksellä.

Perhe kotikaranteenissa – kuusi ohjetta, jotka auttavat parisuhdetta paineen keskellä

Perheissä etsitään tasapainoa yhdessäolon ja oman tilan välille

Sinulle, joka koet, ettet riitä

"Päästä irti. Lopeta." "Sä oot ihan idiootti!" Lasten riitely ja huuto kuuluu suljetun oven läpi.  Yrität keskittyä siihen, mitä työkaverisi sanoo videopalaverissa, kirjoittaa ylös sopimaanne ja samanaikaisesti kuunnella, mihin suuntaan lasten riitely menee.

Rakkausklinikalla ratkotaan parisuhteen kiemuroita

-kysy, asiantuntijat vastaavat

Kehu kumppania -haaste

Kiitos ja kehu ei maksa mitään, mutta antaa virtaa ja energiaa pitkäksi aikaa.

Rakkauden ammattilaiset -blogi
Facebook - rakkaudenammattilaiset

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa

rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista.

Perheneuvojat

Johtava perheneuvoja, psykoterapeutti
Valtakatu 38
53100 Lappeenranta