Sydän köydestä

Perheneuvonta

Valtakatu 38, 4. krs, 53100 Lappeenranta

Ajanvaraus arkisin klo 11-12 (kesä-elokuussa ma-to klo 11-12)
puh. 040 312 6800, email: lappeenranta.perheasiat@evl.fi

Tarjoamme ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Työntekijämme toimivat myös perheasioiden sovittelijoina (Avioliittolaki) asiakkaan sitä pyytäessä.

Palvelumme on tarkoitettu Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin (Eksote) kuuluvien kuntien asukkaille. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Parisuhde- ja perhekriiseissä kannattaa lähteä neuvottelemaan! Etsitään yhdessä uusia keinoja toimimattomiin ihmissuhteisiin ja arjen sujuvuuteen. Tarvittaessa voimme käyttää tulkkia.

Keskuksessamme työskentelee kolme perheneuvojaa, jotka ovat käytettävissä, kun elämä menee tavalla tai toisella solmuun.

Neuvottelujen lisäksi perheneuvojamme toimivat perhekasvatus- ja avioparityössä, työnohjaajina sekä työyhteisöjen konsultteina ja kouluttajina.

Keskuksessa järjestetään myös erilaista ryhmätoimintaa. Olemme myös mukana järjestämässä mm. perhe- ja parisuhdetapahtumia.

Kirkon perheneuvonta sydän

Kirkon perheneuvonta tarjoaa maksutonta apua myös poikkeusaikana

Perhe kotikaranteenissa – kuusi ohjetta, jotka auttavat parisuhdetta paineen keskellä

Koronaviruksen vastainen taistelu on edennyt eristämisvaiheeseen. Viruksen voittamiseksi ihmisiä on kehotettu vetäytymään koteihinsa ja pysymään siellä.

Perheissä etsitään tasapainoa yhdessäolon ja oman tilan välille

Sinulle, joka koet, ettet riitä

"Päästä irti. Lopeta." "Sä oot ihan idiootti!" Lasten riitely ja huuto kuuluu suljetun oven läpi.  Yrität keskittyä siihen, mitä työkaverisi sanoo videopalaverissa, kirjoittaa ylös sopimaanne ja samanaikaisesti kuunnella, mihin suuntaan lasten riitely menee.

Rakkausklinikalla ratkotaan parisuhteen kiemuroita

-kysy, asiantuntijat vastaavat

Kehu kumppania -haaste

Kiitos ja kehu ei maksa mitään, mutta antaa virtaa ja energiaa pitkäksi aikaa.

Rakkauden ammattilaiset -blogi
Facebook - rakkaudenammattilaiset

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa

rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista.

Perheneuvojat

Johtava perheneuvoja, psykoterapeutti