Tervetuloa Tikankulmaan Lavolaan (Siltakatu 2)! Meillä voit ottaa kupin kahvia, lukea päivän lehden tai jutustella muiden kävijöiden tai mukavan henkilökuntamme kanssa. Meillä on biljardipöytä, lautapelejä, ompelukone, tietokone ja puutyötila. Järjestämme toisinaan hiustenleikkuuta parin kahvipaketin hintaan.

Olemme yksi Lappeenrannan päiväkeskuksista. Tikankulmaa ylläpitää Lappeenrannan seurakuntayhtymä ja Eksote.

Meille voi tulla kahville tai hakemaan ruoka-apua. Jaamme päivittäin leipäkasseja niin paljon kuin niitä riittää. Meiltä voi hakea myös kuivaruokatarvikkeita sisältävän "EU-kassin" (kuukauden välein).

Näet FaceBookista tarkat ajat, milloin kahvipuoli on auki ja milloin leipää tai EU-kassin voi hakea (ks. alla). Tikankulman ohi kulkiessasi voit kurkata ajantasaisen tiedon myös ikkunan infonäytöltä. Meillä on myös oma puhelin 040-0542 654, johon voit soittaa.

Jos haluat henkilökohtaista tukea ja ohjausta, voit varata keskusteluajan diakoni Ari Tuomikoskelle, joka työskentelee Tikankulmassa. Soita hänelle 040-3126 835.

Ethän tule alkoholin, lääkkeiden tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Selvinpäin olet tervetullut!

Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa Tikankulman puhelimeen 040-0542 654 tai laittaa sähköpostia (infotikankulma ätmerkki gmail.com)

Meille olet tervetullut omana itsenäsi kahvittelemaan ja puuhailemaan! Tervetuloa Tikankulmaan!