Pitäisikö ottaa käyttöön Christfulness?

Mitä vanhemmaksi elän, sitä selvemmin tajuan, että ihminen ei muutu: en minä eikä muut.

NUORENA kuvittelemme, että normaalit lainalaisuudet eivät päde meihin ja jaksamme mitä vain. Viimeistään keski-iässä useimmat tajuavat, että vanhempien opetuksissa oli vinha perä ja että yhä useammin on myönnettävä, että olen aika keskiverto tyyppi. Minä väsyn, eikä omavoimaisuuteni riitäkään pitämään minua käynnissä. Tarvitsen apua ja armoa.
         Haluan elää tiettyjen eettisten koodien mukaan; tiedän, mikä on oikein ja mikä väärin, mutta haluan sille vahvistusta. Etsin mielenrauhaa ja anteeksiantoa ja olen valmis näkemään sen eteen vaivaa, jopa maksamaan terapiaistunnoista tai muista parannuskeinoista.
         Lienee ikiaikainen totuus, että ihminen etsii onnea ja rauhaa ja haluaa olla hyvä ihminen – mitä se sitten merkitseekin.

MAAILMA on pullollaan erilaisia ohjelmia ja aatteita, jotka lupaavat, että elämäni paranee, kun noudatan niiden oppeja ja heittäydyn elämän virtaan. Nämä elämänlaadun parannuskeinot perustuvat milloin millekin; idän uskontoihin, tieteen oivalluksiin, 12 askeleen ohjelmaan. Elämme itse asiassa runsaudenpulassa – parempaan oloon on tarjolla niin paljon vaihtoehtoja!
          Yksi paremman elämän lähde on kotoinen ev.lut. kirkkomme. Välillä tuntuu, että olemme unohtaneet sen arvon muiden virtausten alla.

OLISIKO nyt uutena vuotena hyvä hetki ryhtyä markkinoimaan Chrisfullnesia, yksinkertaista 10 käskyn ohjelmaa, joka parin elämänohjeen – rakkauden kaksoiskäskyn ja kultaisen säännön – ryydittämänä antaa aika kattavat vastaukset elämän peruskysymyksiin ja ohjeet hyvään elämään?
         Harvalla aatteella on niin vankka ja järjestäytynyt myyntiorganisaatio kuin meidän kirkollamme. Meillä on valmiit kanavat ja paljon osaamista. Näin viestijän kannalta viesti on paras mahdollinen – armo!
         Saattaa olla, että olemme kuluneina vuosina tai oikeastaan vuosikymmeninä ryhtyneet ottamaan sanomamme liian itsestään selvänä ja unohtaneet kertoa siitä. Olen aika varma, että kristillisellä sanomalla on hyvä tulevaisuus ylitse muiden olevana mielenrauhan lähteenä, kun muistamme, että se tarjoaa samat hyvän elämän ohjeet kuin muodikkaat ismit.

ELÄKÖÖN Christfulness!

Marjatta Kupias
Vs. viestintäpäällikkö

Kirkon blogeja

Seuraa Suomen ev. lut. kirkon muita blogeja täällä.

kirkossa kuulutettu blogi