Kummipeli Pesä Ysit vs Lave

Kummipeli Pesä Ysit vs Lave

Lappeenrannan vanha kenttä

Pesä Ysien superpesis-pelissä 15.7. mukana Lappeenrannan seurakunnat. Luvassa mm. Kummin kaa -toimintapisteitä. Tule peliin kummin tai kummilapsen kanssa! Tuo kummisi mukaan: kummi veloituksetta peliin - mainitse lipunmyynnissä!

Naisten superpesiksen peli Pesä Ysit vs LaVe su 15.7. on nimetty kummipeliksi. Peli pelataan Vanhiksella Lappeenrannassa.

Lappeenrannan seurakuntien kanssa toteutetaan Kummin kaa -toimintapisteitä enne peliä ja jaksotauolla.

Ota mukaan kummilapsesi tai kummisi ja tule katsomaan superpesistä! Huom! Tuo oma kummisi mukaan: kummi veloituksetta peliin kun kerrot asiasta lipunmyynnissä.

Otteluisäntänä Urheilu-Koskimies ja pelissä mukana myös Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat.

Kummi-kamppiksen tarjoaa Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat.

Sammonlahden seurakunta Pesä Ysit

Kappalainen, Lauritsalan seurakunta