Koulukatu 10:n taaperokerho

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Kerhossa on yhteistä ohjelmaa lapsille ja aikuisille; hartauksia, kirkkovuoden tapahtumia, laulua ja leikkiä. Ohjelma tukee lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja kutsuu ihmettelemään yhdessä taaperon kanssa.

Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton.

Koulukatu 10:n ekavauva

Ekavauva-kerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.

Koulukatu 10:n taaperokerho

Koulukatu 10:n ekavauva