Hyväntekeväisyystapahtuma: Runoja ja musiikkia

su 4.3. kello 16.00

Hyväntekeväisyystapahtuma: Runoja ja musiikkia Lappeen kirkko

Musiikkia ja Tuula Järvisen runoja

Musiikki: Jorma Hynninen ja Jouni Somero

Tuula Järvisen runoja lausuu Raija Kilpeläinen-Somero

Raija Kilpeläinen-Somero musiikkiluokkien opettaja, HuK on opiskellut laulua ja suullista esitystaitoa Suomessa ja Saksassa.

Jouni Somero on soittanut yli 2900 konserttia eri puolilla maailmaa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Somero on tehnyt yhteistyötä useiden koti-ja ulkomaisten laulajien, instrumentalistien ja kapellimestarien kanssa.

Jorma Hynninen on suomalaisen laulutaiteen arvostetuimpia taiteilijoita. Hänen ennakkoluuloton ja vakava suhtautumisensa taiteen tekemiseen on paitsi uudistanut laulujen tulkintaperinnettä myös synnyttänyt uusia nykyoopperoita. Hynnisen rakkainta aluetta on aina ollut lied. Liedissä Hynninen on keskittynyt Schubertin, Schumannin, Brahmsin ja Wolfin laulusarjoihin sekä Sibeliuksen, Oskar Merikannon, Toivo Kuulan ja Yrjö Kilpisen lauluihin. Konserttilaulajana Hynninen on esiintynyt eri puolilla maailmaa. Merkittävimpiä esiintymispaikkoja ovat olleet Carnegie Hall, Lincoln Center, Queen Elizabeth Hall, Royal Albert Hall, Musikverain, Concertgebouw, Boston Symphony Hall, Chicago Symphony Hall sekä Tanglewoodin, Ravinian ja Salzburgin festivaalit.

Ohjelmamaksu (15 €) menee hyväntekeväisyyteen.


Järjestäjä

Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat

Katso myös

pe 25.5.2018 klo 12.00 - su 27.5.2018 klo 19.00

Kuopio

Lähetysmatka Kuopioon

Rovastikunnallinen lähetysmatka Kuopioon
su 27.5. klo 15.00

Joutsenon kirkko

"Urut soi" -konserttisarja

Joutsenon kirkon konserttisarja
ma 28.5. klo 17.15 -18.45

Lappeen seurakuntasali

Meditatiivisen tanssin illat

Valoisasti tervetuloa!