Lauritsalan seurakuntakoti

Tarjoilut, lauleskelua, yhteistä ohjelmaa, kristinuskon perusasioita, kavereiden tapaamista, hiljentymistä ja pysähtymistä hetkeksi!

Etsitkö paikkaa, missä on rennossa ilmapiirissä mahdollisuus tutustua uusiin asioihin ja ihmisiin? Paikkaa, jossa hengähtää ja pysähtyä. Tule mukaan porukkaan! N. 15-17v nuori, tämä on siulle! Tuu kahville!

Lauritsalan seurakunta

Nuorten avoimet ovet

Vapaamuotoinen hengailuilta, jossa myös tarjoilut, mahdollisuus pelailla ja jutustella. Tule tutustumaan!