Lapsikuoron konsertti

Lappeen kirkko

Lapsikuoro Istok Pietarin musiikkikoulusta.

Lapsikuoro "Istok"( suom."Alkulähde") Pietarista esittää kuoromusiikkia. Ohjelmassa on vanhaa ja uutta kirkkomusiikkia Euroopasta ja Venäjältä.
Kuoro edustaa musiikkikoulua, jossa lapset opiskelee pianon- ja viulunsoittoa, säveltapailua, musiikkihistoriaa, ja yksinlaulua. Pää-aineena kaikilla on kuorolaulua. Kuorossa laulaa  9-16 v.lapsia ja nuoria. Vuonna 2016 kuoro on osallistunut yhdessä Mariinski-teatterin kanssa Karl Orfin oopperaan "Karmina Burana"." Istok " on osallistunut eri maiden musiikkifestivaaleihin ja on tehnyt konserttimatkoja Venäjällä, Suomessa, Ranskassa, Italiassa, Itävallassa, Unkarissa, ja Irlannissa . Viime vuonna kuoro on pitänyt omaa konserttia Riian Tuomiokirkossa (Rigas Doms) Latviassa ja Uspenski Katedraalissa Helsingissä.

Kanttori, varhaisiän musiikkikasvatus
Seurakuntatyön erityispalvelut