Meditatiivisen tanssin ilta

Meditatiivisen tanssin ilta Lappeen seurakuntasali

Meditatiiviset pyhät tanssit johdattelevat retriitinomaiseen tunnelmaan.

Kahtena maanantaina 30.10. ja 11.12.2017 klo 17.15 – 18.45

Meditatiivisessa tanssissa käytetään helppoja askelia, jolloin saavutetaan levollinen ja mietiskelevä olotila. Osallistujilta ei vaadita mitään etukäteistaitoja. Tämä ei ole esittävä tanssilaji, vaan kaikki läsnä olevat osallistuvat.

Tiina Sara-aho, TM, Pyhän tanssin ohjaaja näyttää kaikkien tanssien alussa askeleet, joita liikutaan piirimuodossa kauniin meditatiivisen musiikin säestyksellä. Tanssit johdattelevat retriitinomaiseen tunnelmaan. Sopii kaikenikäisille murrosikäisistä alkaen sekä vauvoille vanhemman mukana kantoliinassa.

Pukeutuminen: Tavalliset vaatteet, joissa viihdyt ja pehmeäpohjaiset kengät, tossut tai paksut sukat. Tule sellaisena kuin olet!

Kurssimaksu: 15 €, molemmat kurssit 25 €

Ilmoittautuminen, tiedustelut: Tiina Sara-aho saraaho@gmail.com  tai 050 4906014

Lämpimästi tervetuloa!

Sammonlahden seurakunta

Lappeen seurakuntasali

Meditatiivisen tanssin ilta

Meditatiiviset pyhät tanssit johdattelevat retriitinomaiseen tunnelmaan.