Mikkelinpäivän perhemessu ja nukketeatteri Sananjalan esitys

Mikkelinpäivän perhemessu ja nukketeatteri Sananjalan esitys Lauritsalan kirkko

Tervetuloa menevään perhemessuun Lauritsalaan! Messun jälkeen yhteinen lounas sekä klo 12 nukketeatteri Sananjalan esitys seurakuntakodilla.

Koko seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus, johon voit tulla riippumasta iästäsi tai perhemuodosta.

lit. Jaana Pussinen, lastenohjaajat avustavat messussa, kanttori Timo Lampinen

Lauritsalan seurakunta

Kappalainen, Lauritsalan seurakunta
Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1
53300 Lappeenranta

Koulukatu 10:n ekavauva

Ekavauva-kerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.

Koulukatu 10:n taaperokerho

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Koulukatu 10:n ekavauva