Kastepäivä

Kastepäivä Lappeenrannan kirkko

Helppo ja juhlava vaihtoehto ristiäisten järjestämiseen Kastepäivä on tarkoitettu kaikille 0-14-vuotiaille, joita ei ole aiemmin kastettu. Kastettavan huoltajista vähintään toisen on oltava evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja lisäksi tarvitaan kaksi kirkkoon kuuluvaa kummia.

Voit tuoda Kastepäivään kastettavaksi pienen tai isomman lapsen. Jokainen kaste on oma tilaisuutensa, kastepaikkoina kirkkosali ja kirkon kappeli. Seurakunnat tarjoavat kirkon alasalissa kakkukahvit kaikille kastepäivään osallistuville.

Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat

Reetta Karjalainen
Seurakuntapastori/ Lappeenrannan seurakunta
Lappeenrannan seurakunta
Koulukatu 12 B
53100 LAPPEENRANTA

Karhuvuoren seurakuntakoti

Karhuvuoren perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Pulpin seurakuntatalo

Pulpin perhekerho

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Koulukatu 10:n taaperokerho

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.