Nuorten avoimet ovet

Lauritsalan seurakuntakoti

Vapaamuotoinen hengailuilta, jossa myös tarjoilut, mahdollisuus pelailla ja jutustella. Tule tutustumaan!

Nuorten vapaamoutoinen ilta; hengailua, pelailua, juttelua, kahvia ja välipalaa! Joskus leivotaan, askarrellaan ja keksitään jotain erityistä.  Kaipaatko juttuseuraa tai kuuntelijaa? Me olemme kiinnostuneita kuulemaan, mitä siulle kuuluu?

Tiloista löytyy pöytäfutis, biljardipöytä, pingispöytä, lautapelejä ja ps3.

Lauritsalan seurakunta

Matti Anttila
Nuorisotyönohjaaja, Lauritsalan seurakunta
Lauritsalan seurakunta
Kauppalankatu 1
53300 Lappeenranta

Nuortenilta

Tarjoilut, lauleskelua, yhteistä ohjelmaa, kristinuskon perusasioita, kavereiden tapaamista, hiljentymistä ja pysähtymistä hetkeksi!

Nuorten avoimet ovet

Nuortenilta