Lapsi- ja nuorisokuoro Lauluvarpuset

Karhuvuoren seurakuntakoti, Lappeen seurakuntasali

Karhuvuoren srk-kodissa: PIKKUKUORO 2011-12 syntyneille klo 17.30 - 18 ja LAPSIKUORO kouluikäisille klo 18-18.45. Lappeen srk-salissa NUORISOKUORO 13v- klo 15.30-17.

Tervetuloa laulamaan!

Pikkukuorossa lauletaan , liikutaan ja musisoidaan ikätason mukaisesti, sekä valmistaudutaan tuleviin esiintymisiin.

Lapsikuorossa laulamme, opettelemme kuorossa oloa, uusia lauluja ja yhteistä sointia sekä valmistaudumme esiintymisiin.

Nuorisokuoro on diskanttikuoro, jossa laulettaan äänissä vaavitaakin ohjelmistoa ja esiinnytään niin kotimaassa, kuin ulkomailla. Uudet laulajat ottakaa ensin yhetys Marjo-Riittaan.

Lappeen seurakunta

Marjo-Riitta Lehtonen
Kanttori, varhaisiän musiikkikasvatus
Valtakatu 38
53100 Lappeenranta

Sammonlahden seurakunnan Lapsikuoro

Lapsikuoro on kuoro kouluikäisille tytöille ja pojille. Laulamme pääasiassa lasten hengellistä musiikkia, esiinnymme juhlissa, laitoksissa, konserteissa.