Lappeenrannan seurakuntakeskus

Ekavauva-kerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.

Ekavauva-kerho on paikka, jossa vasta vanhemmiksi tulleet voivat vaihtaa kuulumisia mieltä askarruttavista asioista, jakaa kokemuksia sekä iloita yhdessä vauvoista ja vanhemmuudesta. Kerhossa on mukavaa ohjelmaa yhdessä vauvojen kanssa.

Kerhossa koetaan yhdessä pienokaisen kanssa kirkkovuoden tärkeitä hetkiä ja opetellaan tuntemaan Jumalaa rakastavana Taivaan Isänä. Jumalan silmissä pieninkin on arvokas ja tärkeä.

Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton

Sammonlahden seurakunta Lappeenrannan seurakuntien lapsityö