Korvenkylän perhekerho

Korvenkylän seurakuntakoti

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsit tulee yhdessä aikuisen kanssa

Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä sekä kahvitellaan. Perhekerhoissa tuetaan lapsen ja aikuisen vuorovaikutusta ja opitaan yhdessä.

Perhekerho ei maksa mitään, sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain toimintakauden aikana.

Sammonlahden seurakunta Lappeenrannan seurakuntien lapsityö

Lauritsalan seurakuntakoti

Lauritsalan perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Mustolan kerhomökki, Jahmankatu 2, 53420 Lappeenranta

Mustolan perhekerho