School's out

School's out Lappeenrannan seurakuntakeskus

AIKUINEN: PÄÄSETKÖ MUKAAN! School’s Out lauantaina 3.6.2017 - Nuorisoasiainyhteistyöryhmä (NYT) kutsuu liikkeelle vapaaehtoisia vanhempia, nuorten asioista kiinnostuneita aikuisia, sekä nuorisotyötä tekeviä ihmisiä

- Koulunpäätöspäivänä koululaiset viettävät juhlaansa;
Hyvä School´s Out-päivystäjä on liikkeellä myönteisin ajatuksin. Nuoria kunnioittaen, kuunnellen ja auttaen, näillä eväillä lähdetään liikkeelle kaupungille!
- Kaupungilla liikumme pareittain. Merkitsemme itsemme tunnuksella, keltainen läpyskä hihaan, että nuoret tunnistavat meidät.
- Välillä kokoonnumme tukipisteeseen jakamaan kokemuksia, lepuuttamaan jalkoja ja juomaan kahvia ja syömään evästä (seurakuntayhtymä ja Eksoten perhepalvelut tarjoaa)
- Lauantaina päivystäjät kokoontuvat klo18.00 Koulukatu10b Lappeenrannan seurakunnan nuorisotilaan, mukaan kutsutaan illan aikana partioiva poliisi.
- Nuoret ovat aina suhtautuneet hyvin heitä kuunteleviin turvallisiin aikuisiin, joten ei tarvitse aristella.
Lpr. seurakuntayhtymän erityisnuorisotyönohjaaja
Juho Karjalainen p.AIKUINEN: PÄÄSETKÖ MUKAAN!
School’s Out lauantaina 3.6.2016
Lpr. seurakuntayhtymän erityisnuorisotyönohjaaja
Juho Karjalainen p.AIKUINEN: PÄÄSETKÖ MUKAAN!
School’s Out lauantaina 3.6.2016
Juho Karjalainen p. 040-3126845 juho.karjalainen@evl.fi