Korvenkylän perhekerho

Korvenkylän seurakuntakoti

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsit tulee yhdessä aikuisen kanssa

Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä sekä kahvitellaan. Perhekerhoissa tuetaan lapsen ja aikuisen vuorovaikutusta ja opitaan yhdessä.

Perhekerho ei maksa mitään, sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain toimintakauden aikana.

Lappeenrannan seurakuntien lapsityö

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Koulukatu 10:n iltaperhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Keskuspappila, Penttiläntie 7, 54100 Joutseno

Keskuspappilan iltakerho/perhekahvio