Kivisalmen perhekerho

to 27.4. kello 09.00 - kello 11.00

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa.

Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä sekä kahvitellaan. Perhekerhoissa tuetaan lapsen ja aikuisen vuorovaikutusta ja opitaan yhdessä.

Perhekerho ei maksa mitään, sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain toimintakauden aikana.

Lappeenrannan seurakuntien lapsityö

Mustolan kerhomökki, Jahmankatu 2, 53420 Lappeenranta

Mustolan perhekahvila

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Koulukatu 10:n taaperokerho

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Koulukatu 10:n ekavauva

Ekavauva-kerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.