Korvenkylän perhekerho

Korvenkylän seurakuntakoti

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsit tulee yhdessä aikuisen kanssa

Perhekerho kutsuu pysähtymään elämän kiireen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä sekä kahvitellaan. Perhekerhoissa tuetaan lapsen ja aikuisen vuorovaikutusta ja opitaan yhdessä.

Perhekerho ei maksa mitään, sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain toimintakauden aikana.

Lappeenrannan seurakuntien lapsityö

Linnoituksen lumikirkko

Hiutalehartaus

Hartauden pitäjänä Tero Kalpio.

Lappeenrannan seurakuntakeskus

Koulukatu 10:n taaperokerho

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Lappeen seurakuntasali

Kirkkomuskarit keskustassa

Ryhmät klo 9.15 0-2v ja klo 10 2v- ja sisarukset. Ryhmät ovat avoimia ja maksuttomia, tervetuloa musisoimaan!