Sammonlahden taaperokerho

Sammonlahden seurakuntakeskus

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhon toiminnassa on huomioitu erityisesti taaperoikäiset osallistujat.

Kerhossa on yhteistä ohjelmaa lapsille ja aikuisille; hartauksia, kirkkovuoden tapahtumia, laulua ja leikkiä. Ohjelma tukee lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta ja kutsuu ihmettelemään yhdessä taaperon kanssa.

Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on maksuton.

Lappeenrannan seurakuntien lapsityö

Koulukatu 10:n ekavauva

Ekavauva-kerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena tai tulla mukaan jo odotusaikana.

Koulukatu 10:n taaperokerho

Koulukatu 10:n ekavauva