Lappeenrannan seurakuntakeskus

Koulukatu 10, 53100 Lappeenranta
p. 040 312 6232 seurakuntakeskusten emäntä

(avoinna tilaisuuksien yhteydessä)

Lappeenrannan seurakuntakeskus Lappeenrannan seurakuntakeskus "Kymppi" on rakennettu vuonna 1977. Kympissä on vuokrattaviksi tiloja niin liikekäyttöön kuin erilaiseen toimintaan. Rakennuksessa sijaitsevat myös henkilökunnan toimistotilat.

Lappeenrannan seurakuntakeskuksen tilat

Tilat 1. kerroksessa (sisäänkäynti Raatihuoneen puolelta):

• Liikuntasali: siirrettävät tuolit 150 hengelle
  • Kahvio: 40 istumapaikkaa
  • Iso musiikkihuone: 16 istumapaikkaa, piano
  • Pieni musiikkihuone: 10 istumapaikkaa

Näihin tiloihin saatavissa fläppitaulu, piirtoheitin ja videotykki.

Tilat 2. kerroksessa (Koulukadun tasossa):Eilan kamari

• Kokoushuone: 12 istumapaikkaa, toimistopöydät, 8 lisätuolia, Wi-Fi
  • Rippikoulusali vasen: noin 30 istumapaikkaa, toimistopöydät, Wi-Fi
  • Rippikoulusali oikea: noin 18 istumapaikkaa, pulpetit, Wi-Fi
  • Huone 331: 16 istumapaikkaa, pulpetit
  • Eilan kamari: tunnelmallinen vanhoilla kalusteilla kalustettu huone pienimuotoisiin kokoontumisiin
  • Lähetyssoppi: lähetystyön myymälä, jossa ostettavissa käsitöitä ja pieniä lahjoja, myös pienimuotoinen kahvila

Näitä tiloja voi varata perhejuhliin keskusrekisteristä, p. 040 312 6280 sekä muihin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin, seurakuntakeskusten emännältä Piia Veikkaselta, p. 040 312 6232 tai kiinteistösihteeri Tea Heikkiseltä, p. 040 312 6222.

Tilat 3. kerroksessa:

• useita huoneita liiketiloiksi/ pitkäaikaiseen vuokraukseen, lisätiedot kiinteistösihteeri Tea Heikkinen, p. 040 312 6222
Autohallissa on autopaikkoja kiinteistön vuokralaisille sekä seurakuntien työntekijöille.
Wi-Fi