Kuoroja lapsille ja nuorille

Seurakunnilla on useita kuoroja lapsille ja nuorille. Mukaan pääsee jo 4-vuotiaana, ja nuorisokuoroon sopivat vielä 20-vuotiaatkin. Heijastus-kuoro on tarkoitettu nuorille aikuisille. Heijastus löytyy navigaatiossa aikuisten puolelta, muista kuoroista.

Kaikki lapsi- ja nuorisokuorot harjoittelevat torstaisin. Harjoitusajat ja -paikat löydät kunkin kuoron omilta alasivuilta. Alasivuille pääset navigaatiosta tai alla olevien esittelytekstien linkeistä. Kuoroista vastaavien kanttoreiden yhteystiedot löydät alta.

Kuoroharrastus seurakunnissa on maksutonta ja vapaata kaikille. Voit tulla mukaan asuinpaikastasi ja kotiseurakunnastasi riippumatta. Huomaathan kuitenkin, että joihinkin kuoroihin pääsemiseksi vaaditaan laulukoe.

Lapsi- ja nuorisokuoro Lauluvarpuset Pyhän Kolminaisuuden kirkossa